Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZWFN946ATW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Uw wasmachine houdt zich helemaal niet aan de door u geprorgammeerde cyclusduur. De timer van uw apparaat blijft hangen op een bepaald getal en het programma eindigt nooit. Of de aangekondigde cyclusduur op het scherm neemt toe tijdens de cyclus. Raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZWFN946ATW om te weten wat u moet doen als uw wasmachine niet de aangegeven tijd voor uw cycli respecteert. U zult ook leren hoe u de timer kunt repareren als deze vastloopt of de tijd verkeerd aftelt en het verloop van het programma verstoort. Aan het einde van uw cycli blijft er altijd water in de trommel en wordt het wasgoed niet gecentrrifugeerd. Er wordt echter geen foutmelding weergegeven, dus u weet niet wat u moet doen. Of de machine stopt volledig zodra deze de centrifugefase bereikt. De handleiding van uw ZANUSSI ZWFN946ATW zal u uitleggen wat de oorzaak is van slecht centrifugeren van uw wasgoed. U wordt ook verteld hoe u het kunt repareren als de centrifugefase nooit wordt uitgevoerd.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZWFN946ATW. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZWFN946ATW handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZWFN946ATW te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZWFN946ATW

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZWFN946ATW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZWFN946ATW zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag