Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZVEKM6X2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Na een stroomstoring verschijnt de boodschap "veilig" op het scherm van uw ZANUSSI ZVEKM6X2 oven, daarnaast is er ook een klein hangslotlogo verschenen op het digitale display. De handleiding van uw ZANUSSI ZVEKM6X2 zal u helpen om de controle over uw oven terug te krijgen nadat u de beveilgiingsmodus heeft uitgeschakeld. U denkt dat u een elektrische aansluitingsfout heeft gemaakt bij het installeren van uw oven, omdat u bij het proberen om hem aan te zetten een vonk zag komen uit de voedingskabels van uw apparaat. Nadat u een pyrolyseeprogramma heeft gestart, is uw oven enkele minuten opnieuw opgestart en vervolgens uitgeschakeld, wat erop wijst dat een van de onderdelen van het huishoudelijke apparaat defect is. U wilt graag de exacte afmetingen van uw oven weten, omdat u van plan bent uw keukenmeubilair te vervangen en uw apparaat momenteel nog ingebouwd is, waardoor u geen mogelijkheid heeft om het te meten. U zult de buitenafmetingen van uw oven te weten komen door de handleiding van uw ZANUSSI ZVEKM6X2 te bestuderen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZVEKM6X2. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZVEKM6X2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZVEKM6X2 te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZVEKM6X2

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZVEKM6X2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZVEKM6X2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag