Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZVEIM6X2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Wanneer uw oven is ingesteld op de magnetronstand, werkt hij slechts drie seconden en stopt dan. De andere programma's van uw apparaat werken normaal. De handleiding van uw ZANUSSI ZVEIM6X2 zal u uitleggen hoe u de timer van uw oven moet gebruiken wanneer de magnetronmodus is ingeschakeld. De demonstrratiemodus van uw oven is ingeschakeld, dus u kunt geen enkel kookprogramma laten werken. Uw oven is uitgeschakeld terwijl hij aan het voorverwarmen was, wat erop wijst dat een van de onderdelen van het huishoudelijk apparaat defect is. U slaagde er niet in om hem weer in te schakelen. Na een stroomstoring moest u de klok van uw oven opnieuw instellen, maar de demonstrratiemodus werd geactiveerd en u kunt niets koken. U kunt het demonstrtaieprogramma van uw oven uitschakelen om een van zijn kookprogramma's te gebruiken door de handleiding van uw ZANUSSI ZVEIM6X2 te raadplegen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZVEIM6X2. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZVEIM6X2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZVEIM6X2 te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZVEIM6X2

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZVEIM6X2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZVEIM6X2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag