Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZUNN18FS1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

De alarm van uw vriezer gaat af en u weet niet waarom. Nadat u uw apparaat heeft ontdooid vanwege een teveel aan ijs, start het niet meer op. U heeft uw apparaat met vlees geladen en het alarm is geactiveerd met het rode lampje. Raadpleeg de gebruikesrhandleiding van uw ZANUSSI ZUNN18FS1 om te weten hoe u het alarm kunt uitschakelen, een koelstoring kunt identificeren of de reden van het alarm kunt begrijpen. Het oranje lampje van uw vriezer is aangegaan, het rode lampje knippert en het alarm gaat af, u weet niet wat dit betekent. Het groene lampje van uw apparaat gaat niet meer aan. Het lampje bij de thermosstaatknop van uw apparaat gaat aan en u weet niet waarom. Raadpleeg de handleiding van de ZANUSSI ZUNN18FS1 om te begrijpen wat u moet doen wanneer deze melding verschijnt.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZUNN18FS1. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZUNN18FS1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZUNN18FS1 te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZUNN18FS1
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZUNN18FS1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] De functie is speciaal ontworpen om uw diepvriezer op een constante temperatuur te houden, zodat u hem nooit hoeft te ontdooien. Diepvriezer, 178 cm, NoFrost, TouchControl, schuiftechniek Voordelen en specificaties Nooit meer ontdooien, met No Frost Het is niet nodig om de diepvriezer met No Frost te ontdooien. De beste op de markt verkrijgbare ijsvrije technologie staat garant voor geweldige prestaties, zonder moeite van uw kant. Eenvoudige instellingen, met elektronische aanraakbediening Pas de prestaties van de koelkast aan met de elektronische aanraakbediening. De instellingen en functies van de koelkast, waaronder de temperatuur, kunnen eenvoudig aan uw behoeften worden aangepast. · Netto inhoud: 204 liter · Elektronische TouchControl met digitale aanduidingen · Geluidsniveau: slechts 39 dB · Akoestisch en visueel alarm bij temperatuurstijging · Akoestisch en visueel alarm bij open deur · Diepvriesladen: 5 volledige breedte, transparant · Vakken met klep: 2, transparant · Deurscharnieren: rechts & omkeerbaar · Deursysteem: sleepscharnier · Jaarlijks energieverbruik: 303 kWu · Klimaatklasse: SN-N-ST-T · Invriesvermogen: 20 kg per 24u · Snelvriesfunctie met automatische terugkeer naar de normale instellingen · Bewaartijd bij stroomuitval: 24 uur · No Frost: nooit meer handmatig ontdooien · Aan/Uit-schakelaar met kinderveiligheid · Andere kenmerken: 2 koudeaccu's · 1780 mm inbouwhoogte · Kleur: wit Sluit de voedingsstoffen in, met FastFreeze Door snelle afkoeling van de ingrediënten met FastFreeze worden de belangrijkste voedingsstoffen ingesloten. Zo kunt u genieten van een betere kwaliteit van de maaltijden na het ontdooien. Technische specificaties Energie-efficiëntieklasse Energieverbruik per jaar (kWh) Netto inhoud vriesruimte (liter) Vriestechnologie Installatie Afmetingen hxbxd (mm) Inbouwmaten hxbxd (mm) Productgroep Invriesvermogen in 24 uur (kg) Maximale bewaartijd bij stroomuitval (uur) Klimaatklasse Geluidsniveau (dB) EU ecolabel Aansluitwaarde (W) Netspanning (V) Lengte aansluitsnoer (m) Kleur Kleur Engels EAN Code Product Partner Code A+ 303 204 NoFrost inbouw 1772x548x549 1780x560x550 Vrieskast 20 24 SN-N-ST-T 39 No 150 230-240 2. 4 wit White 7332543717965 All Partn NoFrost Vrieskast inbouw 177. 2 cm A+ ZUNN18FS1 [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZUNN18FS1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZUNN18FS1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag