Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZTE7101PZ

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Alle opties knipperen na 15 minuten en na 20 minuten stopt de droger. U bent vergeten de condensor van uw droger schoon te maken. Nu is het defect en brandt er geen enkele indicator meer. Raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZTE7101PZ om te achterhalen wat de oorzaak is van de spontane stop van uw droger. Het zal u ook laten zien hoe u de condensor effectief kunt reinigen. Er wordt water geblazen voor het rooster van de condensor en er is geen water in de bovenste opvangbak van de droger. De slangen aan de achterkant van het apparaat zijn gecontroleerd, de opvoerpomp werkt maar er is heel weinig water in de onderste bak, omdat het water wordt weggeblazen door het rooster van de condensorrbehuizing. Het apparaat verwarmt normaal. Ondanks het schoongemaakte filter brandt het rode lampje voor verstopte filter. De gebruikasanwijzing van uw ZANUSSI ZTE7101PZ zal nuttig zijn om het probleem met uw droger op te lossen. U zult ook leren hoe u het filter van het apparaat effectief kunt reinigen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZTE7101PZ. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZTE7101PZ handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZTE7101PZ te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZTE7101PZ

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZTE7101PZ (1090 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZTE7101PZ

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZTE7101PZ zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag