Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOPKA7XN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

De oranje led boven de temperatuurknop op uw ZANUSSI ZOPKA7XN blijft branden wanneer deze is ingesteld op nul. Door de handleiding van uw ZANUSSI ZOPKA7XN te lezen, kunt u het visuele signaal dat is gekoppeld aan de temperatuur van uw oven programmeren, zodat het uitgaat wanneer de thermostaat op nul staat. Na een noodstop van uw oven ziet u de melding E-15-c op het scherm verschijnen, wat aangeeft dat een van de onderdelen van uw huishoudelijke apparaten defect is. De rechterbdeieningsknop voor het koken op uw oven werkt niet meer. U kunt weer volledig gebruik maken van de bedieninggselementen die de kookfunctie van uw oven regelen door de handleiding van uw ZANUSSI ZOPKA7XN te bestuderen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOPKA7XN. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZOPKA7XN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOPKA7XN te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZOPKA7XN

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZOPKA7XN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZOPKA7XN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag