Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOPKA6K2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Wanneer u de thermostaat van uw oven, een belangrijk huishoudelijk apparaat, op 190 graden instelt, begint het bediennigspaneel na enkele minuten te knipperen en geeft het een aanzienlijk lagere temperatuur weer dan verwacht. De handleiding van uw ZANUSSI ZOPKA6K2 zal u uitleggen hoe u uw oven kunt instellen om de geselecteerde kooktemmperatuur te behouden. Uw oven wordt niet warm, ongeacht het geselecteerde kookprogramma. U hoort dat de thermostaat probeert te activeren, maar de temperatuur stijgt niet. Uw oven gaat helemaal niet meer aan, u heeft uiteraard gecontroleerd of de stroomtoevoer correct is aangesloten op uw apparatuur. U kunt echter niet vinden waar de zekering zich bevindt. U leert de positie van de zekering van uw oven te vinden door de handleiding van uw ZANUSSI ZOPKA6K2 te raadplegen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOPKA6K2. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZOPKA6K2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOPKA6K2 te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZOPKA6K2

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZOPKA6K2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZOPKA6K2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag