Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOP25S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOP25S. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZOP25S handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOP25S te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZOP25S
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZOP25S (1330 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZOP25S

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Programmaknop 14 Programma-overzicht Programma Mate van verontreiniging en soort belading Programma knop Toetsen indrukken Aanbevolen hoeveelheid afwasmiddel Afwassen Voorspoelen Programma beschrijving met voorspoelen Normaal verontreinigd. Servies, bestek * Normaal 65°C A Aan/uit 25 g 5g Koud voorspoelen 65°C afwassen 1 x koud spoelen 1 x warm spoelen Drogen 65°C afwassen 1 x koud spoelen 1 x warm spoelen ** Snel programma 65°C Licht verontreinigd. Servies, bestek B Aan/uit 30 g / Voorspoelen Servies dat u pas later gaat afwassen. C Aan/uit / / 1 x koud spoelen (om te voorkomen dat voedselresten opdrogen). * Testnorm programma EN 50242. [. . . ] Aangezien het om een snelprogramma gaat, wordt er niet heet gedroogd. 15 Zo gaat u te werk 1. Controleer of de zeven schoon zijn (zie het hoofdstuk "Onderhoud" Gebruiksaanwijzing - Deel 1) 10. Machine uitschakelen Schakel de machine uit door op de Aan/uit toets drukken. Controleer of zout en glansmiddel aanwezig zijn (zie het betreffende hoofdstuk Gebruiksaanwijzing - Deel 1) 11. Machine leeghalen Wacht een paar minuten, want het servies is zeer heet. Bovendien is het droogresultaat beter als u de deur niet direct opent. Om te voorkomen dat druppels uit de bovenste korf op serviesgoed in de onderste korf vallen, adviseren wij om eerst de onderste korf naar buiten te trekken en leeg te maken. Het is af te raden om de deur te openen als de machine in werking is. Gebeurt dat toch, dan zal een veiligheidsschakelaar ervoor zorgen dat de machine direct stopt. Daarmee voorkomt u verstoppen van de zeven en bevordert u een optimale reiniging. Was in de machine geen kleine voorwerpen af die makkelijk door de korf kunnen vallen. UI49 Gebruik van de onderste korf In de onderste korf kunt u pannen, deksels, borden, schalen en bestek kwijt. Plaats ze naar het voorbeeld in de afbeeldingen. Dienschalen en grote deksels zo veel mogelijk aan de rand van de korf plaatsen en er op toezien dat de bovenste sproeiarm niet belemmerd kan worden. UI19 Gebruik van het bestekmandje Messen met een lang lemmet die rechtop staan kunnen gevaarlijk zijn. Plaats daarom lange en/of scherpe messen e. d. Pas op bij vullen en leeghalen van de machine. Bestek in het speciale bestekmandje, met de grepen naar beneden. Is een greep zo dun dat hij door het mandje heen steekt, dan dat bestek met de greep naar boven. In het betreffende vak, aan weerskanten van de korf, legt u lepels, dessertlepels, messen en ander kleinbestek. [. . . ] Lepels zoveel mogelijk tussen ander bestek in plaatsen, om te voorkomen dat ze aan elkaar kleven. Was zilver bestek niet tegelijkertijd met andere metalen. UI03 17 Gebruik van de bovenste korf De bovenste korf is hoofdzakelijk bedoeld voor kopjes, schoteltjes, dessertbordjes, kleine borden (max. Als u borden in de bovenste korf laadt, plaats de borden dan zodanig dat zij voorover hellen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZOP25S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZOP25S zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag