Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOHXX8K1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Sinds de stroom is hersteld vanaf uw elektriicteitsmeter na een stroomstoring, maakt uw ZANUSSI ZOHXX8K1 oven voortdurend een schril geluidssignaal wanneer u probeert hem aan te zetten. De handleiding van uw ZANUSSI ZOHXX8K1 zal u laten zien hoe u het alarm kunt uitschakelen dat is geactiveerd sinds uw apparaat een plotselinge storing heeft gehad. Sinds gisteren verwarmt uw oven niet meer, hoewel hij wel is ingeschakeld. Naar uw gevoel is hij in de beveiligingsmodus gegaan, maar u weet niet wat u moet doen om hem weer te laten werken. Wanneer u aan de programmaakeuzeknop van uw oven draait, een belangrijk onderdeel van het apparaat, start deze niet meer, maar de klok werkt wel omdat u de tijd normaal ziet verlopen op het scherm. U zult erin slagen om de contacten van de programmaakeuzeknop van uw oven schoon te maken, zodat deze weer gevoelig is voor uw handelingen door de handleiding van uw ZANUSSI ZOHXX8K1 te bestuderen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOHXX8K1. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZOHXX8K1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOHXX8K1 te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZOHXX8K1

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZOHXX8K1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZOHXX8K1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag