Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOHKS8KN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Uw oven blijft verwarmen en de ventilator, een belangrijk onderdeel van het apparaat, blijft draaien nadat deze is uitgesschakeld. U moet de handleiding van uw ZANUSSI ZOHKS8KN lezen om uw apparaat zo in te stellen dat het stopt met alle activiteiten zodra het wordt uitgesschakeld. Sinds vanochtend kunt u de deur van uw oven niet meer openen. U kunt uw oven niet gebruiken omdat de demonsrtatiemodus is ingeschakeld sinds de installatie. Nadat u de handleiding van uw ZANUSSI ZOHKS8KN heeft gelezen, kunt u een kookmodus kiezen in het menu van uw oven zodra het demoprogramma is uitgesschakeld.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOHKS8KN. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZOHKS8KN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOHKS8KN te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZOHKS8KN

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZOHKS8KN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZOHKS8KN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag