Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOHKE2X2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Wanneer uw ZANUSSI ZOHKE2X2 oven aan staat en een temperatuur van 200 graden bereikt, verschijnt er een slot op het scherm en wordt de deur vergrendeld. U hoeft alleen maar de handleiding van uw ZANUSSI ZOHKE2X2 te raadplegen om te ontdekken hoe u kunt voorkomen dat de oven de deur vergrendelt zodra een bepaalde temperatuur is bereikt. De groene indicaitelampjes bij de pijlen op het hoofdscherm van uw oven branden, maar alle andere informatie is verdwenen van het scherm, wat erop wijst dat een van de onderdelen van het huishouudelijke apparaat defect is. Wanneer u een kookprogramma start, stopt uw oven na slechts één minuut werking, u moet hem dan drie keer opnieuw starten om hem weer aan de praat te krijgen. Raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZOHKE2X2 om uw apparaat zo in te stellen dat het niet stopt met het kookproces voordat het voltooid is.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOHKE2X2. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZOHKE2X2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOHKE2X2 te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZOHKE2X2

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZOHKE2X2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZOHKE2X2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag