Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOHKE2K2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Sinds enkele weken werkt de +/- knop van uw ZANUSSI ZOHKE2K2 oven niet meer, u kunt deze helemaal niet meer gebruiken om uw kookprogramma's in te stellen. Het is noodzakelijk dat u de handleiding van uw ZANUSSI ZOHKE2K2 leest om de +/- knop correct opnieuw aan te sluiten, zodat u de kracht van uw apparaat kunt regelen. Nadat u een snelle reiniging heeft uitgevoerd op uw oven, merkte u dat de keuzecshakelaar niet terugkeert naar 0, wat erop wijst dat een van de onderdelen van het huishoudelijke apparaat defect is. Uw oven start automatisch en sinds gisteren kunt u deze niet meer instellen op de gewenste temperatuur, hij blijft op 80 graden staan. Raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZOHKE2K2 om de kooktemmperatuur naar uw wensen in te stellen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOHKE2K2. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZOHKE2K2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOHKE2K2 te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZOHKE2K2

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZOHKE2K2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZOHKE2K2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag