Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOHKA4X1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

U heeft zojuist uw ZANUSSI ZOHKA4X1 oven gekocht en geïnstalleerd, maar deze werkt niet correct. Hij verwarmt niet, wat erop wijst dat een van de onderdelen van het apparaat defect is, en het interne licht gaat ook niet aan. De handleiding van uw ZANUSSI ZOHKA4X1 zal u laten zien hoe u de status van de verwarmignsweerstand van uw oven en de interne lamp kunt controleren. Bij het schoonmaken van het glas van de deur van uw oven is er zeepsop tussen de twee ruiten gekomen en er zijn grote vlekken ontstaan. U wilt graag weten hoe u deze kunt verwijderen. De deur van uw oven zit vast na een foutieve bediening van uw kant. U heeft namelijk per ongeluk de verkeerde instellingen gebruikt en de oven uitgeschakeld, wat resulteerde in het starten van een automatisch reiniginggsprogramma terwijl de oven nog warm was. De handleiding van uw ZANUSSI ZOHKA4X1 zal u helpen om de vergrendeling van de deur van uw oven veilig uit te schakelen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOHKA4X1. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZOHKA4X1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOHKA4X1 te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZOHKA4X1

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZOHKA4X1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZOHKA4X1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag