Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOHEE3X2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Heeft u hulp nodig bij het wijzigen van de taal van het menu van uw oven, die momenteel in het Engels staat, en wilt u deze naar het Frans veranderen? U hoeft alleen maar de handleiding van uw ZANUSSI ZOHEE3X2 te lezen om te ontdekken hoe u het instelilngenmenu van uw kookapparaat naar het Frans kunt wijzigen. De bevestiggingsknop voor het selecteren van programma's op uw oven werkt niet meer, wat erop wijst dat een van de onderdelen van uw huishoudelijke apparaten defect is. De timer van uw oven gaat niet meer af wanneer het programma is afgelopen. U zult de handleiding van uw ZANUSSI ZOHEE3X2 moeten raadplegen om de geluidsmelder weer in te schakelen die u waarschuwt wanneer het kookprogramma is afgelopen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOHEE3X2. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZOHEE3X2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZOHEE3X2 te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZOHEE3X2

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZOHEE3X2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZOHEE3X2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag