Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZMSN5SX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

U heeft zojuist deze magnetron gekocht. U wilt weten hoe u de voorverwarmings- en ontdooifuncties kunt gebruiken. De tijd op het display springt telkens wanneer u de magnetron gebruikt. Raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZMSN5SX om te weten hoe u deze optimaal kunt gebruiken. U kunt zien hoe u de benodigde functies kunt gebruiken en hoe u de tijd op de magnetron kunt herstellen. U weet niet hoe u de ontdooitijd kunt aanpassen aan uw behoeften. U moet de kapotte lamp van de magnetron vervangen, maar u weet niet hoe. Raadpleeg de gebruiksaaanwijzing van uw ZANUSSI ZMSN5SX om eenvoudig de tijd/gewihctsverhouding van de ontdooifunctie te beheren. Het zal u ook laten zien hoe u de lamp van de magnetron kunt vervangen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZMSN5SX. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZMSN5SX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZMSN5SX te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZMSN5SX

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZMSN5SX (1165 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZMSN5SX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZMSN5SX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag