Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZM 32T K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZM 32T K. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZM 32T K handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZM 32T K te teleladen.


ZANUSSI ZM 32T K : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1030 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZM 32T K (846 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZM 32T K

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] minimum maximum katoen en linnen fijnwas wol 85 cm 60 cm 55 cm 220-230V/50Hz 1975 W 10 A 5 N/cm2 80 N/cm2 4, 5 kg 2 kg 1 kg 1000/min ELEKTRISCHE AANSLUITING WATERLEIDINGDRUK MAXIMUM VULGEWICHT CENTRIFUGEERTOERENTAL Dit apparaat voldoet aan de EG-richtlijn 89/336/EEG, 73/23/EEG. Onze bijdrage aan het beschermen van het milieu: Wij maken gebruik van kringlooppapier. 25 Waterafvoer De bocht van de slang kunt u op drie manieren plaatsen: Over de rand van een wasbak. U moet dan ervoor zorgen dat de bocht niet, door het snel uitstromende water, van de rand kan schieten. [. . . ] 8 Waterpas stellen Het is van belang dat de machine waterpas en stevig tegen de vloer staat. Waterpas stellen doet u, nadat de machine op z'n definitieve plaats staat, door het in- of uitdraaien van één of meerdere stelvoeten. Draai na het stellen de contramoeren van de voetjes stevig tegen de machinebodem. P0254 Fig. 10 Elektrische aansluitting Controleer op het typeplaatje of de machine voor 220. . . 230V/50Hz gemaakt is. De machine is voorzien van een drie-aderig aansluitsnoer en steker met aardcontacten. De steker mag u uitsluitend plaatsen in een stopcontact met (aangesloten en functionerende) aardcontacten. Temperatuurknop Met deze draaiknop stelt u voortijds de gewenste soptemperatuur in. U kunt ook koud wassen, door de knop op het sterretje te draaien. 7. Programmaknop Met deze knop kiest u, rechtsom draaiend, het gewenste programma. Lampje "in bedrijf" Het lampje brandt zodra u de machine inschakelt en gaat uit aan het einde van het programma. 3. Toets "spoelstop" Indien u deze toets indrukt zullen de fijnwasprogramma's eindigen met het laatste spoelwater in de kuip. Om daarna het water af te pompen en het wasgoed uit het apparaat te halen, drukt u nogmaals op deze toets. 4. [. . . ] Toets "centrifugeren" Door het voortijds indrukken van deze toets zal de machine met 600 in plaats van 1000 (400 in plaats van 740) min centrifugeren. 5. Toets "klein wasje" 1/2 Door het voortijds indrukken van deze toets gebruikt de machine minder spoelwater in de programma's voor katoen en linnen. Wij adviseren u deze toets in te drukken indien de trommel voor minder dan de helft met wasgoed gevuld is. 29 PROGRAMMA'S VOOR KATOEN EN LINNEN. Maximum belading: 4, 5 kg. BEDOELD VOOR VAKJE VULLEN TEMP. KNOP OP PROGR. KNOP OP KORTE BESCHRIJVING Voorwas. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZM 32T K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZM 32T K zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag