Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZITN643K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Uw kookplaat werkt niet meer omdat wanneer u op de ON-knop drukt, alleen het bovenste deel van de cijfers wordt weergegeven. Een deel van uw kookplaatplaten werkt niet en u wilt gedetailleerde documentatie in het Frans ontvangen. Op een deel van uw kookplaaatbranders wordt constant de melding "timer" weergegeven, vergezeld van een geluidssignaal. Het glazen kookplataoppervlak, dat een van de meest kwetsbare onderdelen van huishoudelijke apparaten is, is gebarsten. Raadpleeg het montageplan van uw ZANUSSI ZITN643K om het glazen oppervlak te vervangen. U heeft geen enkele verlichting op uw kookplaat. Een nul knippert afwisselend met een F op uw kookplaat. De vergrendeling van uw kookplaat werkt niet meer en u vraagt zich af hoe lang uw apparaat gegarandeerd is. U kunt uw kookplaat niet ontgrendelen en u wilt contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZITN643K om contact met ons op te nemen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZITN643K. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZITN643K handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZITN643K te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZITN643K

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZITN643K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZITN643K zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag