Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZILN646K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Uw kookplaat geeft 0 en vervolgens f weer en werkt niet. U kunt de temperatuur van uw kookplaat niet instellen, deze knippert. Wanneer u uw kookplaat inschakelt, springt de stroomonnderbreker in uw huis. U wilt graag gedetailleerde documentatie in het Frans over uw kookplaat ontvangen. Wanneer u een pan op uw kookplaat plaatst, lijkt de pan niet te worden herkend. Een van de kookzones van uw kookplaat werkt niet. Raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZILN646K voor problemen met een kookzone. U vraagt zich af waar de weerstand van uw kookplaat zich bevindt. Zodra u een pan op uw kookplaat plaatst, gaat er een geluid af. Het glazen oppervlak van uw kookplaat, dat een van de meest kwetsbare onderdelen van huishoudelijke apparaten is, is gebarsten. Er brandt geen enkele indicator op uw kookplaat en u vraagt zich af hoe u deze het beste kunt reinigen. Raadpleeg het montageplan van uw ZANUSSI ZILN646K voor problemen met de bedienignselementen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZILN646K. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZILN646K handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZILN646K te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZILN646K

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZILN646K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZILN646K zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag