Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZIFN844X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZIFN844X. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZIFN844X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZIFN844X te teleladen.


ZANUSSI ZIFN844X : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (233 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZIFN844X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] JoinZone 80 cm volledig inductie Kookplaat met Hob2Hood ZIFN844X Combineer kookzones, voor elke pan Met de JoinZone-kookplaat van de Serie 40 kun je twee afzonderlijke kookzones combineren tot één grote hittebron. [. . . ] Terwijl je kookt, gaan de ventilatoren sneller of langzamer werken om de door jou aangebrachte temperatuurveranderingen op te vangen. Zo kun je de instellingen van de afzuigkap vergeten en je concentreren op jouw smakelijke Regel elke zone, met de Touch Controls De Touch Controls op de inductiekookplaat zijn een eenvoudige manier om uw instellingen te kiezen. Het aanraakgevoelige glas toont de temperatuuropties en er is slechts één tik nodig om ze te kiezen. · Inductiekookplaat · Met kader in roestvrij staal · Easytouch: gemakkelijk direct het juiste kookniveau kiezen · Hob²Hood: bediening van de dampkap via de kookplaat · Linksvoor: 2300/3200W/210mm · Linksachter: 2300/3200W/210mm · Middenvoor: 1400/2500W/145mm · Rechtsachter: 2300/3600W/240mm · Inductiezones met powerbooster-functie · Brugfunctie: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone · Automatische panherkenning · Aankookautomaat · Digitale indicaties voor elke zone · Restwarmte indicatie met 3 niveaus · Pauze-functie voor korte onderbrekingen · Kinderbeveiliging · Timer-functie · Eenvoudige installatie dankzij snap-in systeem · Positie bedieningsknoppen: voorzijde rechts · Vergrendelingstoets · Akoestisch signaal · Kleur: zwart Niet te lang koken dankzij de timerfunctie Wanneer de door jou ingestelde timer afloopt, schakelt de kookplaat automatisch de warmte uit. De timer kan worden ingesteld op een maximum van 1, 5 uur, wat betekent dat, zelfs als je met andere dingen bezig bent, jouw maaltijd klaar zal zijn wanneer jij dat bent. Intense warmte wanneer je die nodig hebt, met PowerBoost De PowerBoost-functie is ontworpen om intense warmte te creëren wanneer jij dat wenst. [. . . ] Voor het gemak gebouwd, om het bereiden van jouw favoriete maaltijden eenvoudiger te maken. Technische specificaties Kookveld Buitenmaten bxd (mm) Inbouwmaten hxbxd (mm) Kleur Kader Lengte aansluitsnoer (m) Aansluitwaarde (W) Netspanning (V) Productnummer JoinZone 80 cm volledig inductie Kookplaat met Hob2Hood ZIFN844X volledig inductie 766x506 46x750x490 zwart Promise standard 1. 5 7350 220-240V/400V2N 949 595 732 [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZIFN844X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZIFN844X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag