Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZIFN844K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Na een stroomstoring gaat uw kookplaat niet meer aan. Uw kookplaat maakt zonder reden geluid en u wilt graag gedetailleerde documentatie in het Frans ontvangen. U kunt uw kookplaat niet ontgrendelen. U wilt de gasvoorziening van uw kookplaat veranderen. Een deel van de kookplaatplaten werkt niet meer. U kunt de temperatuur van de kookplaatplaten niet meer instellen en er zijn twee horizontale strepen op het display. Raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZIFN844K om de temperatuur in te stellen. Na het schoonmaken van uw kookplaat verschijnt de blokkeermelding op uw kookplaat. De bedienignselementen van uw kookplaat werken niet meer en u vraagt zich af hoe u deze kunt reinigen. Wanneer u uw kookplaat aanzet, verschijnt er "blok". U kunt uw kookplaat niet vergrendelen. Het glazen kookplaattoppervlak is gebarsten en u vraagt zich af of u het nog steeds kunt gebruiken. Uw kookplaat herkent uw pannen niet, wat erop wijst dat een van de onderdelen van het huishoudelijke apparaat defect is. Raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZIFN844K voor het herkennen van pannen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZIFN844K. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZIFN844K handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZIFN844K te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZIFN844K

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZIFN844K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZIFN844K zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag