Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZIFN644K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Een deel van uw kookplaten blijft branden, zelfs nadat u uw kookplaat heeft uitgeschakeld. Uw kookplaat blijft constant piepen zonder enige reden. Uw kookplaat is vergrendeld en u kunt deze niet ontgrendelen. Wanneer u een pan op uw kookplaat plaatst, schakelt deze automatisch uit. U vraagt zich af of u kunt overschakelen van aardgas naar butaangas. Wanneer u de knoppen van uw kookplaat aanraakt, verschijnt er een 3 of een 9 op het scherm. Raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZIFN644K voor problemen met het display. Uw kookplaat begint willekeurig te knipperen, zelfs nadat u deze heeft schoongemaakt. Een van de branders van uw kookplaat, die eigenlijk een van de meest kwetsbare onderdelen van huishoudelijke apparaten is, werkt niet meer en u vraagt zich af waar u deze onderdelen kunt krijgen. Zelfs nadat u de ontsteikngskaars van uw kookplaat heeft vervangen, lukt het u niet om een van uw branders aan te steken. Het keramische glas van uw kookplaat blijft maar warm worden. Raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZIFN644K voor problemen met oververrhitting.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZIFN644K. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZIFN644K handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZIFN644K te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZIFN644K

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZIFN644K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZIFN644K zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag