Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZICK845K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Wanneer er een stromostoring is, start de kookplaat van uw ZANUSSI ZICK845K niet meteen op nadat de stroom weer is ingescchakeld. U heeft de twee kookzones aan de linkerkant van uw ZANUSSI ZICK845K kookplaat aangezet: de lampjes werken, maar de pannen worden niet warm. Het probleem doet zich niet voor aan de rechterkant van het apparaat. U moet de handleiding van uw kookplaat raadplegen om te achterhalen waarom de kookzone niet werkt bij gebruik van het apparaat. Er wordt een foutmelding weergegeven.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZICK845K. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZICK845K handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZICK845K te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZICK845K

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZICK845K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZICK845K zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag