Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZIBN641K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Uw ZANUSSI ZIBN641K kookplaat met drie branders vertoont een storing: de brander aan de linkerkant werkt niet meer en wanneer u hem aanzet, knippert het lampje. Er ligt echter geen keukengerei op de brander. U ondervindt moeiliijkheden bij het gebruik van de ZANUSSI ZIBN641K kookplaat, het apparaat is vergrendeld en u kunt het niet inschakelen. Het cijfer dat de geselecteerde vermoegnsstand aangeeft knippert en uw kookplaat wordt niet warm. U heeft de stroom enkele minuten uitgeschakeld. U dient de instructies in de handleiding van het apparaat te raadplegen voor informatie over de verschillende instellingen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZIBN641K. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZIBN641K handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZIBN641K te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZIBN641K

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZIBN641K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZIBN641K zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag