Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZIAN644K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

De kookplaten van uw kookplaat gaan enkele minuten nadat u ze hebt aangezet uit. Een van de kookplaten van uw kookplaat gaat automatisch aan, zonder dat u deze hebt bediend, wat erop wijst dat dit onderdeel waarschijnlijk defect is. U kunt uw kookplaten niet op de gewenste temperatuur instellen. De gebruikesrhandleiding van uw ZANUSSI ZIAN644K biedt oplossingen voor verschillende storingen en problemen die u dagelijks kunt tegenkomen bij het gebruik van uw apparaat. U leert ook meer over de procedures voor het vervangen van een defect onderdeel. Uw apparaat vertoont een storing en u ziet dat er 3 lampjes beginnen te knipperen, maar u weet niet wat de oorzaak is. Het veiligheeidslampje gaat automatisch aan wanneer u uw apparaat inschakelt en u weet niet hoe u dit kunt verhelpen. Raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZIAN644K om meer te weten te komen over de betekenis van de verschillende lampjes en ontdek de juiste oplossing.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZIAN644K. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZIAN644K handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZIAN644K te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZIAN644K

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZIAN644K (304 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZIAN644K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZIAN644K zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag