Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHRN643K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Uw kookplaat stopt met werken zodra u hem inschakelt, ook al is deze nieuw. Het vuur van een van uw branders gaat aan maar geeft geen warmte, wat u abnormaal lijkt. In de gebruikesrhandleiding van uw ZANUSSI ZHRN643K vindt u de oplossing voor de mogelijke problemen die uw apparaat kan tegenkomen. Het vermogensniveau van uw apparaat knippert en uw kookplaat wordt niet warm. Bij het aansluiten van uw inductieekookplaat knipperen de lampjes F en 0 voor een van uw branders, wat erop wijst dat een van de onderdelen van uw apparaat mogelijk beschadigd is. Raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZHRN643K om meer te weten te komen over de betekenis van de verschillende lampjes die tijdens het gebruik van uw kookplaat worden geactiveerd, evenals de oplossing voor storingen die hieruit voortvloeien.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHRN643K. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZHRN643K handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHRN643K te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZHRN643K

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZHRN643K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZHRN643K zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag