Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHRN640K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Bij het gebruik van uw ZANUSSI ZHRN640K kookplaat, maakt het apparaat een piepend geluid. U kunt de kookplaat niet gebruiken. U moet de instructies in de handleiding van uw ZANUSSI ZHRN640K kookplaat raadplegen om de juiste instelllingen te maken voor een perfect gebruik. De vierde kookzone van uw kookplaat verwarmt niet meer. U kunt echter wel de temperatuur verlagen of verhogen met de knop, maar de kookplaat blijft koud. De andere drie kookzones werken correct. U wilt weten of de beveiliging voor het uitshcakelen van een kookzone automatisch is of dat u een instelling moet maken voordat u het apparaat gebruikt.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHRN640K. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZHRN640K handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHRN640K te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZHRN640K

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZHRN640K (322 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZHRN640K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZHRN640K zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag