Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHRN320K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Een deel van uw kookplaat werkt niet. Uw kookplaat schakelt uit na enkele seconden en u wilt gedetailleerde documentatie in het Frans ontvangen. Uw machine maakt geluid en soms zorgt het inschakelen ervan ervoor dat de stroomonderbreker in uw huis uitvalt. De lampjes op uw kookplaat branden niet meer en u wilt contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Uw kookplaat verwarmt niet meer, ondanks het selecteren van een temperatuur. Raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZHRN320K voor informatie over verwarmignsproblemen. U kunt uw kookplaat niet ontgrendelen. Op het temperatuurniveau toont uw kookplaat twee horizontale strepen. U vraagt zich af hoe u het kookplaattonderdeel van uw kookplaat kunt vervangen, een belangrijk onderdeel van huishoudelijke apparaten. U wilt uw kookplaat schoonmaken. Uw kookplaat geeft de foutcode E05 weer. Wanneer u een pan op uw kookplaat plaatst, schakelt deze uit. Raadpleeg het montageplan van uw ZANUSSI ZHRN320K voor het inschakelen ervan.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHRN320K. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZHRN320K handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZHRN320K te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZHRN320K

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZHRN320K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZHRN320K zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag