Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZGO98520BA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

U wilt gedetaiilleerde documentatie in het Frans ontvangen over uw kookplaat. De lampjes van uw kookplaat gaan niet aan. Een van uw kookplaten gaat aan maar wordt niet warm en u vraagt zich af hoe u de pictogrammen die in de loop der tijd vervaagd zijn, opnieuw kunt weergeven. De knop waarmee u de brander van uw kookplaat bedient, die eigenlijk een van de meest kwetsbare onderdelen van huishoudelijke apparaten is, draait niet meer. Het glazen oppervlak van uw kookplaat is gebarsten en u vraagt zich af of u het nog kunt gebruiken. Raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZGO98520BA voor problemen met de kookplaat. Uw kookplaat gaat aan en gaat na enkele minuten weer uit. U vraagt zich af hoe u contact met ons kunt opnemen via e-mail of telefoon over uw kookplaat. De lampjes van uw kookplaat knipperen en u kunt de temperatuur niet instellen. Na een stroomstoring toont uw kookplaat twee horizontale streepjes in plaats van de thermostaat van de plaat. Uw kookplaat houdt er geen rekening mee dat u er een pan op zet en schakelt daarom uit. Raadpleeg de gebruikasanwijzing van uw ZANUSSI ZGO98520BA voor het detecteren van uw pannen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZGO98520BA. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZGO98520BA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZGO98520BA te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZGO98520BA

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZGO98520BA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZGO98520BA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag