Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZGH75524XS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZGH75524XS. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZGH75524XS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZGH75524XS te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZGH75524XS
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZGH75524XS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Dit betekent dat als u een pan neerzet of pannen van plaats verwisselt, alles stevig en veilig staat. Dubbele warmte betekent snellere maaltijden De wokbrander van 4kW op onze kookplaat zorgt voor snelle verwarming van potten en pannen. De twee vlamringen zorgen voor dubbele warmte, waardoor u minder tijd hoeft te wachten en meer tijd hebt om te koken. Een stijlvol frame dat morsen binnen de perken houdt Onze kookplaat met afgeschuinde rand is niet alleen heel stijlvol voor uw keuken, hij zorgt er ook voor dat morsen binnen de perken blijft. Zo blijft uw aanrecht vlekkeloos schoon en is reinigen nog eenvoudiger. Meer voordelen : · De verbeterde regelknoppen op onze gaskookplaat zorgen snel en nauwkeurig voor de juiste warmte. · Druk in om de vlam van de brander meteen te ontsteken. · De veiligheidsverklikker schakelt de gastoevoer automatisch uit als de vlam uitgaat, wat koken veiliger maakt. Kenmerken : · Gaskookplaat ·Draaiknopbediening ·Linksvoor: 2000W/70mm ·Linksachter: 2000W/70mm ·Middenvoor: ·Middenachter: ·Rechtsvoor: 1000W/54mm ·Rechtsachter: 3000W/100mm ·Geïntegreerde vonkontsteking ·Thermokoppel gasbeveiliging ·Gietijzeren pannendragers ·Ook geschikt voor butagas (onderdelen bijgesloten) Technische gegevens : · Kookveld : gas ·Totaal vermogen gas (watt) : 12000 ·Buitenmaten bxd (mm) : 744x510 ·Inbouwmaten hxbxd (mm) : 40x560x480 ·Kader : No ·Kleur : roestvrij staal ·Pannendragers : 2, Gietijzer ·Netspanning (V) : 220-240 ·Kleur Engels : Stainless Steel ·EAN Code : 7332543599943 ·Product Partner Code : All Open Productbeschrijving : 75 cm, 5 zones, wok, geëmailleerde pannendragers, rvs ZGH75524XS Inbouwkookplaat [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZGH75524XS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZGH75524XS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag