Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZGH66424XS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

U kunt de branders van uw kookplaat niet aansteken en u vraagt zich af of u kunt overstappen op butaangas. Een van de branders, die eigenlijk een van de meest kwetsbare onderdelen van huishoudelijke apparaten is, werkt niet meer goed omdat u de vlamkracht niet kunt regelen. U wilt graag gedetailleerde documentatie over uw kookplaat hebben. Er verschijnen twee strepen op het scherm van de inducteikookplaat die geluid maken. Raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZGH66424XS voor problemen met de weergave. Plotseling gaan geen van uw kookplaten aan en uw kookplaat maakt geluid. Wanneer u uw inducteikookplaat aanzet, springt uw meter uit. U vraagt zich af of u uw branders kunt vervangen en waar u de onderdelen kunt krijgen. U wilt instructies hebben om over te schakelen van aardgas naar butaangas. Uw apparaat geeft de foutcode 16a5 weer. Raadpleeg het montageplan van uw ZANUSSI ZGH66424XS voor problemen met de weergave.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZGH66424XS. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZGH66424XS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZGH66424XS te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZGH66424XS

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZGH66424XS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZGH66424XS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag