Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZGH62414XS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

De kookplaat branders van uw ZANUSSI ZGH62414XS gaan niet meer aan en u wilt graag gedetailleerde documentatie in het Frans ontvangen. Uw kookplaat zorgt ervoor dat de stroomnoderbreker in uw huis uitschakelt. Uw kookplaat maakt geluid en u vraagt zich af wat het serienummer is. Na een stroomstoring gaat uw kookplaat niet meer aan en u vraagt zich af waar de zekering zich bevindt. De bedieninngsknoppen van uw kookplaat knipperen en reageren niet. Raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZGH62414XS voor problemen met de bediening. Er is een klein sterretje naast de branders op uw kookplaat. De boostfunctie werkt niet. Uw kookplaat geeft foutcode 07 weer en u wilt contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Zodra u op een willekeurige brander van uw kookplaat drukt, verschijnt er een slot. U vraagt zich af hoe u uw kookplaat kunt reinigen. Het glas van uw kookplaat, dat een van de meest kwetsbare onderdelen van huishoudelijke apparaten is, is gebarsten. Raadpleeg het montageplan van uw ZANUSSI ZGH62414XS om het glas te vervangen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZGH62414XS. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZGH62414XS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZGH62414XS te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZGH62414XS

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZGH62414XS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZGH62414XS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag