Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZGH62414XA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Uw kookplaat geeft geen warmte af, hoewel deze correct wordt ingeschakeld. Een van de branders van uw apparaat werkt niet meer en u weet niet waarom. De letter F wordt weergegeven op uw apparaat en u weet niet wat dit betekent. De nummers op de twee rechterbranders branden niet meer en er klinkt constant een pieptoon. Door de handleiding van uw ZANUSSI ZGH62414XA te raadplegen, kunt u meer te weten komen over de betekenis van de verschillende foutmeldingen die u tegenkomt, evenals storingen met betrekking tot de warmteafgifte van de branders van uw kookplaat. De bedieninggselementen van uw kookplaat reageren niet meer, omdat de reserveonderdelen inderdaad tot de meest kwetsbare onderdelen van uw apparaat behoren, waardoor u het niet kunt gebruiken. Er klinkt een ratelend geluid wanneer u uw kookplaat inschakelt. In de gebruikesrhandleiding van uw ZANUSSI ZGH62414XA vindt u oplossingen om de oorzaken van de verschillende geluiden die uw apparaat maakt te begrijpen en op te lossen, evenals storingen die de bedieningstoetsen van uw apparaat beïnvloeden.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZGH62414XA. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZGH62414XA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZGH62414XA te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZGH62414XA

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZGH62414XA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZGH62414XA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag