Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZFP416X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZFP416X. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZFP416X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZFP416X te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZFP416X
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZFP416X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De ventilator schakelt over naar het derde snelheidsniveau. De ventilator schakelt over naar het tweede snelheidsniveau. Tijdens het opwarmen van voedsel, koken met potten met deksel. [. . . ] Maak het oppervlak van het apparaat schoon met een zachte doek, warm water en een mild reinigingsmiddel. Na het koken kunnen sommige onderdelen van het apparaat heet worden. Om vlekken te voorkomen moet het apparaat afkoelen en worden gedroogd met een schone doek of keukenpapier. Houd de kap schoon Reinig de binnen- en vetfilters zorgvuldig zodat er geen vet meer achterblijft. vetophoping of andere resten kunnen brand veroorzaken. U kunt vetfilters ook in de afwasmachine wassen. De vaatwasser moet op een lage temperatuur en een korte cyclus worden ingesteld. De vetfilter kan verkleuren, maar dat heeft geen invloed op de prestaties van het apparaat. DE VETFILTER REINIGEN Filters worden gemonteerd met behulp van clips en pennen aan de andere kant. Afhankelijk van het type kan het filter wel of niet opnieuw worden gegenereerd. Trek de flapjes naar het onderste deel van de filter. Kantel de voorkant van de filter iets naar beneden en trek vervolgens. Herhaal de eerste twee stappen voor alle filters. Reinig de filters met een spons met niet- schurende reinigingsmiddelen of in een vaatwasser. [. . . ] Dit onderdeel kan alleen door een technicus worden vervangen. Gooi de verpakking in een geschikte afvalcontainer om het te recycleren. Bescherm het milieu en de volksgezondheid en recycleer op een correcte manier het afval van elektrische en elektronische Gooi apparaten gemarkeerd met het symbool niet weg met het huishoudelijk afval. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZFP416X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZFP416X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag