Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZEI6840XBV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZEI6840XBV. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZEI6840XBV handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZEI6840XBV te teleladen.


ZANUSSI ZEI6840XBV : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (198 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZEI6840XBV

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Zo kan u in een mum van tijd een echte Italiaanse espresso op tafel toveren. Zonder twijfel - de makkelijkst te reinigen kookplaat!Bij inductiekoken kan de warmte onmiddellijk wordt uitgeschakeld wanneer voedsel lijkt te gaan overkoken, en als het toch gebeurt, zal het niet vastbranden op het koudere oppervlak. U kunt het gewoon schoonvegen! · Inductiekookplaat · Type kader: No · TouchControl-bediening · Zone links vooraan: 2300/2800W/210mm · Zone links achteraan: 1200W/145mm · Zone rechts vooraan: 1200/1800W/145mm · Zone rechts achteraan: 1800W/180mm · Inductiezones met boosterfunctie · Automatische panherkenning · Restwarmte-indicatie · Kinderbeveiliging · Eenvoudige installatie dankzij modulesysteem · Plaats bediening: vooraan rechts · Vergrendelingstoets · Kleur: zwart Plug & Cook-kookplaat - de snelste manier om te starten met koken Deze kookplaat is zeer eenvoudig te installeren. De meest probleemloze manier om te starten met koken. De veiligste manier om uw favoriete gerechten te bereiden Met een inductiekookplaat die nooit gloeiend heet wordt, kunt u genieten van koken, zorgeloos en in alle rust. Een eenvoudige manier om zorgeloosheid te bereiken Gebruik het kinderslot van deze kookplaat om te voorkomen dat kinderen ze per ongeluk inschakelen. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZEI6840XBV

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZEI6840XBV zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag