Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZDHN976TW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Uw ZANUSSI ZDHN976TW droger werkt niet meer en u heeft geen idee wat het probleem is. Het start 2 seconden, stopt 2 seconden, start weer 2 seconden en zo verder. U wilt begrijpen wat het probleem is. De droger start goed, lijkt op te warmen maar stopt na 20 minuten en maakt het programma niet af. Het duurt even voordat u het weer kunt inschakelen. Om te weten te komen wat het probleem is met uw droger, raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZDHN976TW. Hierin staat ook hoe u het probleem kunt verhelpen. U vindt alle benodigde informatie om dit te doen. Het reservooirlampje brandt. U heeft dus het filter en de afvoeropening schoongemaakt, maar het werkt slechts één minuut en het lampje gaat weer branden. De vilten afdichting tussen de trommel en het chassis is losgekomen. U wilt weten welke afdichting u moet kopen om deze te vervangen. De gebruikasanwijzing van uw ZANUSSI ZDHN976TW zal van pas komen om te weten hoe u het filter effectief kunt reinigen, maar ook om te weten welk model filter u moet kiezen. U kunt ook zien hoe u het gemakkelijk kunt vervangen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZDHN976TW. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZDHN976TW handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZDHN976TW te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZDHN976TW

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZDHN976TW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZDHN976TW zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag