Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZDCN823SW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

De trommel van uw ZANUSSI ZDCN823SW sèche-linge draait niet meer, zelfs niet als u hem met de hand start. Uw apparaat stopt na enkele minuten zonder te drogen en geeft de melding om het reservoir te legen. U kunt de kinderbeeveiliging niet uitschakelen op uw apparaat. Raadpleeg de gebruikesrhandleiding van uw ZANUSSI ZDCN823SW om te weten hoe u het kunt starten, de kinderbeeveiliging kunt uitschakelen of een storing kunt identificeren. Wanneer uw sèche-linge draait, is er een regelmatig doffe geluid, alsof de trommel tegen de vloer slaat. Uw apparaat blaast geen warmte meer. Er wordt een foutcode weergegeven. De trommel van uw apparaat is geblokkeerd en er is een brandgeur. De handleiding van uw ZANUSSI ZDCN823SW zal u vertellen welke instelling u moet doen om een storing te identificeren, een foutcode te lezen of een abnormaal geluid te herkennen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZDCN823SW. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZDCN823SW handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZDCN823SW te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZDCN823SW

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZDCN823SW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZDCN823SW zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag