Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZCAN10FW1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

U zet uw vriezer op de snelvriesstand, maar het scherm knippert en geeft -08 weer. Terwijl de deur van uw apparaat gesloten is, gaat het geluidsalarm af. Nadat u de express ontdoio-functie heeft gebruikt en uw apparaat opnieuw heeft aangesloten, wordt de melding F2 weergegeven en werkt geen enkele functie meer, wat erop wijst dat een van de onderdelen van het huishoudelijke apparaat defect is. Raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZCAN10FW1 voor problemen met de weergave. Uw vriezer maakt lawaai en het superkoelalarm knippert sinds u de superkoelknop heeft ingeschakeld. U kunt de temperatuur van uw apparaat niet wijzigen omdat er een slot op het aanraakkgedeelte van het apparaat zit. Uw apparaat geeft een A weer, het alarmlampje brandt constant en het gaat af en toe af. Raadpleeg de handleiding van uw ZANUSSI ZCAN10FW1 voor problemen met het geluidsalarm van uw apparaat.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZCAN10FW1. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZCAN10FW1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZCAN10FW1 te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZCAN10FW1
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZCAN10FW1 (790 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZCAN10FW1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZCAN10FW1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag