Gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZAN1230

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZAN1230. Wij hopen dat dit ZANUSSI ZAN1230 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI ZAN1230 te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI ZAN1230
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI ZAN1230 (4654 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI ZAN1230

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Laat de voedingskabel nooit over scherpe randen De fabrikant kan niet aansprakelijk gesteld lopen en druk hem niet in elkaar. Worden voor een onjuist gebruik of een Laat het apparaat nooit in bedrijf zonder het onder gebruik dat niet in overeenstemming is met controle te houden. De geboden aanwijzingen, voor het knoeien Stel het apparaat niet bloot aan aan het apparaat en voor onvoldoende weersomstandigheden (regen, vorst, zon, enz. - Maximaal vermogen beschikbaar aan het contactpunt voor het elektrische accessoire . [. . . ] Trek de bovenkant van de scharnieren naar buiten om de motoreenheid los te maken (fig. Controleer, bij het sluiten, of de scharnieren goed op hun plaats zitten. Stand 1 = Apparaat aan (controlelampje aan) Gebruik van het apparaat met elektrisch accessoire (fig. - Schakelaar ("A"): in stand "AUTOMATISCH" ( - Schakelaar: in stand I = Apparaat aan (controlelampje aan) Met de twee schakelaars in deze standen wordt het apparaat automatisch in werking gesteld bij het starten van het elektrische accessoire. Het contactpunt is geschikt voor de aansluiting van elektrische accessoires met een maximaal vermogen van 2000 W (fig. Versie 110V~60Hz = Het contactpunt is geschikt voor de aansluiting van elektrische accessoires met een maximaal vermogen van 700W (fig. Verbind NOOIT elektrische accessoires met een vermogen hoger dan 2000 W (Versie 110V~60Hz) = max. Verbind NOOIT meer dan één elektrisch accessoire met het contactpunt op de motoreenheid. - Steek de plastic flens (x) in de luchttoevoerverbinding (y) en let erop hierbij de stofzak niet te beschadigen (fig. - Leg de zak tegen de wanden van het vat (de trommel) aan en plaats de motoreenheid. Zet het apparaat direct uit en leeg het vat (de trommel). Dompel de spleetzuigmond niet geheel onder bij het opzuigen van vloeistof vanuit reservoirs, om de gedeeltelijke toevoer van lucht te garanderen. "C2" ­ "C3" ­ "C4") - De filterpatroon moet altijd zijn toegepast. - Verwijder het schuimfilter indien aanwezig. LET OP: Voor een hoog rendement van het apparaat is het van belang de filterpatroon altijd schoon te houden. Er wordt aangeraden hem na ongeveer 100 werkuren te vervangen. Verbind het elektrische accessoire en het apparaat elektrisch zoals beschreven bij punt "A3". Haak de elektriciteitskabel van het elektrische accessoire met de ringen (G) aan de slang (fig. Zet de schakelaars als beschreven bij punt "A2". Alvorens enig onderhoud aan het apparaat te verrichten moet u altijd de stekker uit het stopcontact trekken. [. . . ] Alvorens enig onderhoud aan het apparaat te verrichten moet u altijd de stekker uit het stopcontact trekken. De stofzak mag niet opnieuw gebruikt worden, maar moet altijd vervangen worden. - Verwijder de volle papieren filterzak uit het vat (de trommel) (fig. Maak de filterpatroon veelvuldig schoon met een penseel met zachte haren (fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI ZAN1230

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI ZAN1230 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag