Gebruiksaanwijzing ZANUSSI FD1226

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANUSSI FD1226. Wij hopen dat dit ZANUSSI FD1226 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANUSSI FD1226 te teleladen.


Mode d'emploi ZANUSSI FD1226
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANUSSI FD1226 (419 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANUSSI FD1226

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] WASAUTOMAAT LAVE-LINGE WASCHAUTOMAT WASHING MACHINE FD 1026 - FD 1226 FD 1426 - FD 1626 FD 1026 DELAY ON/OFF COTTONS SYNTHETICS DELICATES WOOL HAND WASH 95°C 60°C 50°C 40°C COLD 1000 900 700 500 PREWASH EXTRA PREWASH WASH QUICK AA 40° SPECIALS T EX TILE TE M P. °C SP EE D START OPTIONS /PAU SE AN NULL. 132989690 GEBRUIKSAANWIJZING NOTICE D'UTILISATION GEBRAUCHSANWEISUNG USER MANUAL NL F D GB Geachte Klant, Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door. de veiligheid op de eerste pagina's van deze gebruiksaanwijzing!Bewaar de gebruiksaanwijzing goed, zodat u nog eens iets kunt nalezen en geef hem door aan een eventuele volgende eigenaar van het toestel. Transportschaden Indien u tijdens de aflevering schade aan het apparaat vastgesteld hebt, meldt u dit dan, vóór u het toestel installeert en/of in gebruik neemt, direct aan uw leverancier. Enkele paragrafen in deze gebruiksaanwijzing zijn voorzien van symbolen die de volgende betekenis hebben: Met de waarschuwingsdriehoek geven wij aanwijzingen die belangrijk zijn voor uw veiligheid of voor het functioneren van de machine. [. . . ] Bleken met een verdunde oplossing van bleekwater of chloorbleekmiddel. Verwijderen met citroenzuur of een speciaal behandelingsmiddel. Geen wasmiddel met bleekmiddel gebruiken. Restant verwijderen met nagellak-remover. Pas op met remover bij synthetische stoffen. Met witte schone katoenen doek en een oplosmiddel (terpentine, wasbenzine of thinner) behandelen. Dit is niet mogelijk bij stoffen als acetaat, triacetaat en chloorvezel. Met spiritus vochtig maken en met een zeepoplossing deppen. Als de kleur of de stof er tegen kan, nableken met bleekwater. Chocolade, thee, wijn, koffie en vruchtensap. Voorweken in warm water met een biologisch voorweekmiddel. Als het nodig is en de kleur of de stof er tegen kan, nableken met bleekwater. Aanstrijken met zeep of een speciaal daarvoor bedoelde spray of pasta. Verse vlekken met lauw water uitspoelen. Oude vlekken voorweken met een biologisch voorweekmiddel. Oude vlekken met azijn of spiritus deppen. Met een speciale vlekkenoplosser behandelen. Sterke stoffen, zoals katoen en linnen, met terpentine, wasbenzine of spiritus behandelen. Het gebruik van verdampende middelen, zoals terpentine, wasbenzine, spiritus, thinner, aceton en dergelijke is gevaarlijk; niet roken en geen open vuur gebruiken. Doe het karweitje buiten en laat het kledingstuk eerst uitdampen voor u het in de wasautomaat of de droogautomaat doet. De fabrikant van uw wasautomaat is niet aansprakelijk voor schade of letsel ontstaan door het gebruik van gevaarlijke stoffen. 14 In onderstaande tabel geven wij u een indruk wat wasgoed, bestaande uit katoen en linnen, ongeveer weegt. [. . . ] Zijn alle transportbeveiligingen verwijderd?Staan alle stelvoeten stevig op de vloer?Wasgoed niet goed verdeeld in de trommel?Moderne wasmachines werken heel zuinig met lage waterniveaus. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANUSSI FD1226

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANUSSI FD1226 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag