Gebruiksaanwijzing ZANKER GZ60

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZANKER GZ60. Wij hopen dat dit ZANKER GZ60 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ZANKER GZ60 te teleladen.


Mode d'emploi ZANKER GZ60
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ZANKER GZ60 (197 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ZANKER GZ60

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] BE Cuisinière a gaz Gasfornuis Gasherde Gas Cooker GZ 60 GZ 63 Mode d'emploi Gebruiksaanwijzing Bedienungsanweisungen Instructions for Use NEDERLANDS DE GARANTIE Uw nieuwe apparatuur heeft een garantie. Het garantiecertificaat vindt U hier bijgevoegd. Indien het moest ontbreken, vraagt U het aan de verkoper. U duidt hem de datum van verkoop aan, het model en het registernummer dat U vindt op het naamplaatje van het apparatuur. [. . . ] Indien u gebraad wenst met een prachtig kleurtje, gebruik dan weinig vetstoffen. Indien u mager vlees braadt, gebruik 28 U kan de dienborden warm houden in de oven. U moet die wel op de minimale temperatuur houden. Het bakken van vis Vis van kleine omvang bakt u van het begin tot het einde aan een hoge temperatuur. Bij middelgrote vis begint u met een hoge temperatuur om zo langzaam de temperatuur te verminderen. Grote vis bakt u van het begin tot het einde aan een gematigde temperatuur. U kan het verloop van het bakken controleren door voorzichtig met een mes of een vork een stukje van de buik op te heffen; het vlees moet gelijkmatig wit en ondoorschijnend zijn. Dit geldt uiteraard niet voor zalm, forel en gelijkaardige soorten. Volg in elk geval steeds de aanwijzingen van de recepten. Bakken met de grill Met de grill kan u vooral rood vlees stukken (maar niet te groot) vlees van verschillende grootte bakken; gevogelte snijdt u best in twee en drukt u plat en verder zijn ook vis, bepaalde groenten (by, courgettes, aubergines, tomaat, enz. ), en vlees-, vis- of zeevruchtenbrochetten geschikt voor de grill. Vlees en vis voor de grill oliet u vooraf in en legt u op het rooster; zout het vlees op het einde van het braden; vis daarentegen zout u best aan de binnenkant vóór het bakken; het rooster plaatst u naar wens zo dicht mogelijk of zo ver mogelijk van het grillelement om het bakken te doseren zodat het oppervlak niet verbrandt en het binnenste gedeelte niet rauw blijft. Giet telkens 1 of 2 glazen water op de vetvanger om rookvorming te vermijden door het druppen van jus en vet op de warme plaat. U kan de grill ook gebruiken om te gratineren, brood te toasten of knapperig te maken en bepaalde vruchten zoals bananen, halve pompelmoezen, stukken ananas, appels, enz. Dit fruit mag u echter niet te dicht bij het grillelement plaatsen. De baktijd De baktijden varieren uitraard naargelang de ingrediënten, hun homogeniteit en hun omvang. We raden u aan de eerste baksels goed te observeren en de resultaten ervan te noteren. Op basis van deze gegevens kunt u deze of andere gerechten (opnieux) klaarmarken. We geven in de volgende tabel enkele richtinggevende baktijden en temperaturen voor de oven en de grill. Um eigen ervaring zal u vervolgens toelaten ev. variaties op de aangegeven waarden aan te brengen. Veel succes en veel kookgenot! 4 3 2 1 FO 0019 Fig. 9 29 KOOK-EN BAKTABEL Type gerecht Temperatuur Niveau Gasfornuis °C Gasoven Baktijd in minuten Taarten in bakvormen met deeg op basis van geklopt eiwit Gemarmerd deeg Driekoningenbrood Aardappeltaart Kruimeldeeg Basisvorm voor garnering Ricotta-taart Confituurtaart Taarten in bakvorm met gistdeeg Brioche Gebakjes Zanddeeg Soezen Schuimgebak Lasagnes Vlees (baktijd per cm. [. . . ] U moet er bovendien voor zorgen dat de kleine geel/groene aarding ongeveer 2 cm langer is dan de fase en neutrale draden (fig. Na de aansluiting gaat u de opwarming na door de elementen ongeveer 3 minuten aan te zetten. De fabrikant wijst alle verantwoordelijdheid af indien de preventienormen niet werden gerespecteerd. Neutraal Fase Aarde (geel-groen) FO 0073 Fig. 20 37 WAT TE DOEN INDIEN. . . Indien het toestel niet naar behoren werkt, kijkt u, voordat u de Servicedienst belt, best de volgende punten na: DE GASAANVOER LIJKT ABNORMAAL: Vergewis u ervan of: - de gaten van de vlamverdeler van de brander(s) niet verstopt zitten; - wanneer de gas uit een fles komt, de gasfles niet leeg is; - de drukregelaar werkt; - de kraan van de gasfles volledig open staat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ZANKER GZ60

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ZANKER GZ60 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag