Gebruiksaanwijzing XEROX WORKCENTRE 7242

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing XEROX WORKCENTRE 7242. Wij hopen dat dit XEROX WORKCENTRE 7242 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing XEROX WORKCENTRE 7242 te teleladen.


XEROX WORKCENTRE 7242 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1550 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   XEROX WORKCENTRE 7242 SETUP GUIDE (840 ko)
   XEROX WORKCENTRE 7242 INSTALLATION (20 ko)
   XEROX WORKCENTRE 7242 READ ME FIRST (100 ko)
   XEROX WORKCENTRE 7242 QUICK USE GUIDE (1325 ko)
   XEROX WORKCENTRE 7242 QUICK NETWORK SETUP GUIDE (343 ko)
   XEROX WORKCENTRE 7242 QUICK SCAN FEATURE SETUP GUIDE (840 ko)
   XEROX WORKCENTRE 7242 (1002 ko)
   XEROX WORKCENTRE 7242 SETUP GUIDE (840 ko)
   XEROX WORKCENTRE 7242 INSTALLATION (20 ko)
   XEROX WORKCENTRE 7242 READ ME FIRST (195 ko)
   XEROX WORKCENTRE 7242 QUICK USE GUIDE (1389 ko)
   XEROX WORKCENTRE 7242 REFERENCE POSTERS (219 ko)
   XEROX WORKCENTRE 7242 QUICK NETWORK SETUP GUIDE (343 ko)
   XEROX WORKCENTRE 7242 SYSTEM ADMINISTRATOR GUIDE (1125 ko)
   XEROX WORKCENTRE 7242 RECOMMENDED MATERIALS LIST (47 ko)
   XEROX WORKCENTRE 7242 SOFTWARE UPGRADE PROCEDURE (20 ko)
   XEROX WORKCENTRE 7242 QUICK SCAN FEATURE SETUP GUIDE (840 ko)
   XEROX WORKCENTRE 7242 FIRMWARE INSTALLATION INSTRUCTIONS (20 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding XEROX WORKCENTRE 7242

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Om de printer volledig uit te schakelen, zet u de aan/uit-schakelaar uit en zet u vervolgens de hoofdschakelaar achter het voorpaneel uit. [. . . ] Meld u aan met de naam en toegangscode van de systeembeheerder om toegang te krijgen tot alle menu's en instelling. Via CentreWare Internet Services hebt u toegang tot de printerconfiguratie, beveiligingsinstellingen en diagnostische functies en kunt u adresboeken en scannen over een TCP/IP-netwerk beheren. Om de selectie ongedaan te maken, drukt u nogmaals op de bestandsnamen. Druk daarna op Opslaan naar om de opslaglocatie te selecteren Raadpleeg het hoofdstuk Faxen in de Handleiding voor de gebruiker voor informatie over internetfax- (e-mail) en serverfaxfuncties, faxinstellingen en geavanceerde procedures voor deze optie. In het geval van een papierstoring wordt op het aanraakscherm van het bedieningspaneel via een animatie aangegeven hoe u de storing kunt verhelpen. Zie ook Papierstoringen oplossen in de Handleiding voor de gebruiker voor meer tips en gedetailleer de procedures voor het oplossen van papierstoringen. [. . . ] VOORZICHTIG: Om schade te voorkomen, dient u de vastgelopen media voorzichtig en zonder te scheuren te verwijderen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING XEROX WORKCENTRE 7242

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding XEROX WORKCENTRE 7242 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag