Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WHM21114

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

De alarmknop van uw WHIRLPOOL WHM21114 vriezer blijft constant branden. Uw vriezer koelt niet meer. Het knippert, piept en ontdooit langzaam. Na een stroomstoring start uw vriezer niet automatisch opnieuw. Na het ontdooien blijft uw vriezer constant knipperen. De handleiding zal u uitleggen waarom uw vriezer in alarm is en hoe u deze weer normaal kunt laten functioneren. Uw vriezer geeft -28° aan en u kunt deze niet instellen op -18°. De temperatuur daalt niet verder dan -10°. Uw apparaat vriest niet goed: het bevriest snel en de temperatuur daalt 8° onder de gevraagde temperatuur. U moet de compressor vervangen, die toch een van de meest robuuste onderdelen van huishuodelijke apparaten is, op uw WHIRLPOOL WHM21114 vriezer. Het montageplan zal u uitleggen hoe u de verschhillende onderdelen kunt vervangen en hoe u ze correct kunt monteren voor een perfect gebruik.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WHM21114. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL WHM21114 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL WHM21114 te teleladen.


Mode d'emploi WHIRLPOOL WHM21114

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL WHM21114

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL WHM21114 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag