Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL KOCV 3625 IX GEBRUIKSAANWIJZING

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL KOCV 3625 IX. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL KOCV 3625 IX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL KOCV 3625 IX te teleladen.


Mode d'emploi WHIRLPOOL KOCV 3625 IX
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL KOCV 3625 IX INSTRUCTION FOR USE (4611 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL KOCV 3625 IXGEBRUIKSAANWIJZING

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruiksaanwijzing Installatie Belangrijke veiligheidsaanwijzingen Milieutips Voorzorgsmaatregelen Klantenservice Accessoires Functies van het apparaat Bedieningspaneel Toetsenvergrendeling Berichten Snelkoppelingen Aan/Uit/Pauze Kookwekker Instellingen wijzigen Speciale functies Sous Vide (Vacuüm) Opwarmen Ontdooien met stoom Handmatig Begeleide modus Onderhoud & Reiniging Storingen opsporen Gegevens voor het testen van de verwarmingsprestatie Technische specificaties Inleiding op De toepassing van de “Chef Touch” methode De bereidingszakken Voorbereiding zakken Aanwijzingen voor de werking van de machine Bereiden in een stoomoven Het gebruik van de blast chiller (snelkoeler) Aanwijzingen met betrekking tot het bewaren van pakjes in een koelkast/vriezer Het gebruik van de stoomoven om voedsel op te warmen Bereidingstabel Tips voor de bereiding en voorbereiding 4 4 5 5 6 7 8 8 9 9 10 11 11 12 16 21 22 23 24 28 29 31 31 31 32 33 34 34 35 36 37 37 38 39 42 Installatie VOORDAT U DE OVEN AANSLUIT CONTROLEER OF DE SPANNING die vermeld is op het typeplaatje van het apparaat overeenkomt met de netspanning in de woning. NA DE AANSLUITING U KUNT DE OVEN ALLEEN INSCHAKELEN als de deur goed gesloten is. De fabrikanten zijn niet aansprakelijk voor eventuele problemen die worden veroorzaakt doordat de gebruiker heeft nagelaten deze instructies na te leven. VERZEKER U ERVAN DAT HET APPARAAT NIET BESCHADIGD IS. [. . . ] Volg de instructies in het betreffende hoofdstuk over die functie. HANDMATIGE FUNCTIES FUNCTIE STOOM HETELUCHT + STOOM HETE LUCHT AANBEVOLEN GEBRUIK: VOOR BEREIDINGEN met stoom VOOR HET BEREIDEN VAN gevogelte, gebraden vlees en gebakken vis VOOR HET BAKKEN VAN koekjes, taarten en pasteien 24 Stoom GEBRUIK DEZE FUNCTIE VOOR voedsel zoals groenten, vis, vruchtensappen en om te blancheren. VERZEKER U ERVAN dat de oven is afgekoeld tot onder 100 °C voordat u deze functie gebruikt. Open de deur en laat de oven afkoelen. Hete lucht + Stomen Stomen Hete lucht Voor bereiden met stoom 1. DRUK OP DE TOETS OK / SELECTEREN 100°C 00:20 2. GEBRUIK DE TOETSEN OMHOOG / OMLAAG om de instelling die TEMPERATUUR BEREIDINGSTIJD u wilt aanpassen te kiezen. DRUK OP DE TOETS OK / SELECTEREN om uw keuze te 15:34 Stomen EINDTIJD bevestigen. GEBRUIK DE TOETSEN OMHOOG / OMLAAG om de instelling te veranderen. DRUK OP DE TOETS OK / SELECTEREN om uw keuze te bevestigen. (Herhaal de stappen 2 & 5 indien nodig). VOEDSEL RODE BIETEN RODE KOOL GESNEDEN WITTE KOOL WITTE BONEN GEWEEKT 100° 25-30 min OPVANGBAK op niveau 3 VOEG DUBBELE hoeveelheid water toe MET EEN DEKSEL TEMP ° C KLEIN TIJD 50-60 min ACCESSOIRES TIPS 30-35 min STOOMBAK op niveau 3 Opvangbak op niveau 1 75-90 min VISTERRINE 75-80° 60-90 min ROOSTER op niveau 3 DEK HET VOEDSEL AF of met hittebestendige plastic folie GEBAKKEN EIEREN GNOCCHI 90° 20-25 min OPVANGBAK op niveau 3 STOOMBAK op niveau 3 Opvangbak op niveau 1 90-100° 10-15 min PLAATS ALTIJD het voedsel zonder verpakking in de oven, tenzij anders is vermeld. BEREIDINGSTIJDEN zijn gebaseerd op een oven op kamertemperatuur. 25 Hete lucht + Stoom GEBRUIK DEZE FUNCTIE voor het bereiden van geroosterd vlees, gevogelte, aardappelen in de schil, diepvriesmaaltijden, Moskovisch gebak, gebak, vis en puddingen. Hete lucht Hete lucht + Stomen Stomen Voor het bereiden van gevogelte, braadstukken, vlees en gebakken vis 1. DRUK OP DE TOETS OK / SELECTEREN 180°C 00:20 TEMPERATUUR BEREIDINGSTIJD 2. GEBRUIK DE TOETSEN OMHOOG / OMLAAG om de instelling die u wilt aanpassen te kiezen. DRUK OP DE TOETS OK / SELECTEREN om uw keuze te Hete lucht + Stomen STOOMNIVEAU EINDTIJD bevestigen. GEBRUIK DE TOETSEN OMHOOG / OMLAAG om de instelling te veranderen. DRUK OP DE TOETS OK / SELECTEREN om uw keuze te bevestigen. (Herhaal de stappen 2 & 5 indien nodig). DRUK OP DE STARTTOETS. VOEDSEL STOOMNIVEAU TEMP ° C TIJD ACCESSOIRES TIPS START met de kant van het botje naar boven en draai de ribs om na 30 minuten SPARERIBS KALKOENENBORST, ZONDER BOTJES 11½ KG GEGRATINEERDE VIS GEGRATINEERDE GROENTEN BROOD LAAG 160-170° 80-90 min MEDIUM ROOSTER op niveau 2 OPVANGBAK OP NIVEAU 1 DE TEMPERATUUR IN HET 200-210° 50-60 min MIDDEN moet oplopen tot 72 °C 190-200° 15-25 min ROOSTER op niveau 2 LAAG MEDIUM-HOOG 200-210° 20-30 min LAAG-MEDIUM 180-190° 35-40 min BAKPLAAT op niveau 2 BEREIDINGSTIJDEN zijn gebaseerd op een voorverwarmde oven. 26 Hete lucht GEBRUIK DEZE FUNCTIE voor het bereiden van meringues, koekjes, biscuitgebak, soufflés, gevogelte en geroosterd vlees. Stomen Hete lucht Hete lucht + Stomen Voor het bakken van koekjes, taarten en pasteien 1. GEBRUIK DE TOETSEN OMHOOG / OMLAAG om de instelling die u wilt aanpassen te kiezen. DRUK OP DE TOETS OK / SELECTEREN om uw keuze te bevestigen. GEBRUIK DE TOETSEN OMHOOG / OMLAAG om de instelling te veranderen. DRUK OP DE TOETS OK / SELECTEREN om uw keuze te bevestigen. [. . . ] MOSSELEN: • Maak de hele mosselen zorgvuldig schoon door de rok, ingewanden en kraakbeen te verwijderen, voordat u de mosselen kookt. • Grote zeedieren zoals octopus kunt u beter in stukken snijden. Ze kunnen bereid worden met droge of natte bereidingswijzes (tomaat, kruiden, sausen), naar uw persoonlijke smaak. • Na de vacuümbereiding en nadat u de zak verwijderd hebt, kunnen de mosselen gedurende enkele minuten op traditionele wijze gebruind of gegrild worden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL KOCV 3625 IX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL KOCV 3625 IX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag