Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR 749/1 IX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

U wilt de koolstooffilters van uw keukenafzuigkap installeren, maar u weet niet hoe u dit moet doen. Bovendien vraagt u zich af hoe u de afvoerpijp van uw apparaat, een belangrijk onderdeel van huishoudelijke apparaten, kunt aansluiten en u heeft hierover meer informatie nodig. Daarnaast wilt u de zuigsnelheid van uw afzuigkap verhogen en de timer inschakelen, maar u kunt geen toegang krijgen tot deze instellingen. Ten slotte merkt u een storing op in het bediennigspaneel van uw apparaat en u wilt weten hoe u dit kunt vervangen. In de handleiding van uw WHIRLPOOL AKR 749/1 IX vindt u alle benodigde informatie voor het vervangen van de filters van uw afzuigkap, evenals ondersteuning bij het monteren van uw apparaat en het instellen van de verschillende functies. De "filter" indicator blijft branden terwijl de filters schoon zijn en uw afzuigkap werkt niet meer correct. Bovendien gaat uw apparaat aan maar maakt een licht geluid en u merkt een probleem tijdens het afzuigen. Daarnaast start uw afzuigkap niet meer en wordt er een foutmelding weergegeven, en u wilt weten wat dit betekent. Ten slotte lukt het u niet om uw apparaat uit te schakelen en u wilt dit probleem kunnen oplossen. De handleiding van uw WHIRLPOOL AKR 749/1 IX zal u laten zien hoe u problemen met de afzuiging van uw afzuigkap kunt oplossen en zal u helpen bij het in- en uitschakelen van uw apparaat.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR 749/1 IX. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL AKR 749/1 IX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR 749/1 IX te teleladen.


Mode d'emploi WHIRLPOOL AKR 749/1 IX

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL AKR 749/1 IX (5381 ko)
   WHIRLPOOL AKR 749/1 IX (5381 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL AKR 749/1 IX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL AKR 749/1 IX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag