Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL 30095134 MBI S40AL GEBRUIKSAANWIJZING

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL 30095134 MBI S40AL. Wij hopen dat dit WHIRLPOOL 30095134 MBI S40AL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL 30095134 MBI S40AL te teleladen.


Mode d'emploi WHIRLPOOL 30095134 MBI S40AL
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WHIRLPOOL 30095134 MBI S40AL MODE D'EMPLOI (1782 ko)
   WHIRLPOOL 30095134 MBI S40AL INSTRUCTION FOR USE (1782 ko)
   WHIRLPOOL 30095134 MBI S40AL BEDIENUNGSANLEITUNG (1782 ko)
   WHIRLPOOL 30095134 MBI S40AL INSTRUZIONI PER L'USO (1782 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WHIRLPOOL 30095134 MBI S40ALGEBRUIKSAANWIJZING

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het is wettelijk verplicht de apparatuur te aarden. Gebruik geen meervoudige contactdozen, adapters of verlengkabels. Nadat de oven is geïnstalleerd, mogen de elektrische onderdelen niet meer toegankelijk zijn. • • • • • ELEKTRISCHE AANSLUITING Zie de afzonderlijk bij de kookplaat geleverde instructies voor de installatie. Elektrische aansluiting tussen verschillende modellen kookplaten en B B oven. Let op: De afbeeldingen komen overeen met het rechtergedeelte van de oven, van boven gezien, als u voor de ovendeur staat. [. . . ] Houd kinderen uit de buurt van de oven wanneer deze in gebruik is, en vlak nadat deze is uitgezet. Laat reparaties of aanpassingen alleen uitvoeren door een vakman. Verzeker dat de elektrische bedrading of andere elektrische apparatuur in de buurt van de kookplaat of de oven niet in contact komen met hete onderdelen en niet vast komen te zitten tussen de deur van de oven. Tijdens het bereidingsproces verdampt er water uit het voedsel. Bij alle ovens is het nodig dat deze stoom en andere dampen worden afgevoerd uit de ovenruimte. Om esthetische en veiligheidsredenen hebben we besloten dat een opening aan de onderkant van de deur de beste oplossing is. Het kan dus voorkomen dat u stoom naar buiten ziet komen in dit gebied (zie afbeelding). Dit duidt niet op een storing, en de opening kan worden schoongemaakt nadat de deur is verwijderd, zoals verderop in dit hoofdstuk is beschreven ”De oven en de accessoires reinigen”. Het is mogelijk dat niet alle stoom uit de oven wordt verwijderd. Pas derhalve goed op bij het openen van de ovendeur. Er mogen geen zware voorwerpen op de geopende deur worden gezet, daardoor kunnen de ovenruimte en de scharnieren beschadigd worden. 34 54804-nl. fm5 Page 35 Thursday, April 5, 2001 5:56 PM KOOKTABEL N. B: De ovenfuncties zijn afhankelijk van het model: raadpleeg de productbeschrijving. Voedsel Statische functie Functie van de ventilator Gebak Steunhoogte BereidSteunhoogte BereidSteunhoogt BereidTemp. vanaf de ingstijd vanaf de ingstijd e vanaf de ingstijd °C °C °C onderkant (Min. ) onderkant (Min. ) onderkant (Min. ) Vlees Lamsvlees (1, 5 Kg) Geitenvlees (1, 5 Kg) Schapenvlees (1, 5 Kg) Kalfsvlees (1, 5 Kg) Rundvlees (1 Kg) Varkensvlees (1 Kg) Konijn (1, 5 Kg) Kip (1 Kg) Kalkoen (3 Kg) Gans (2 Kg) Eend (1, 5 Kg) 220 220 220 220 220 220 220 220 220 220 220 200 200 200 200 200 200 200 200 200 200 200 200 200 200 160 180 180 200 180 180 180 250 250 220 225 200 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 80-90 80-90 80-90 80-90 70-80 70-80 80-90 65-75 140160 100120 80-90 45-55 45-55 45-55 45-55 45-55 45-55 40-50 40-50 40-50 40-50 40-50 60-70 60-70 70-80 35-45 40-50 40-50 45-55 30-40 30-35 50-60 50-60 20-30 35-45 15-20 40-50 200 200 200 200 200 200 200 200 200 200 200 180 180 180 180 180 180 180 180 180 180 180 180 200 200 150 160 160 190 150 170 160 220 250 200 200 180 2 2 2 2 2 2 3 2 2 2 2 2 2 2 2 3 3 3 3 3 3 2 3 3 3 3 3 3 3 1-3 2-3 3 2 1-3 3 1-3 2 75-85 75-85 75-85 75-85 65-75 65-75 75-85 60-70 130150 90-100 75-85 40-50 40-50 40-50 40-50 40-50 35-45 35-45 35-45 35-45 30-35 40-50 55-65 55-65 65-75 30-40 45-55 45-55 45-50 25-35 30-40 45-55 50-60 30-40 35-45 15-20 45-55 180 180 180 175 175 175 180 200 180 200 200 170 170 170 170 170 170 170 170 170 170 170 180 190 190 150 160 170 180 140 170 170 220 250 190 190 180 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2-4 2-4 2 2 2 2 2-4 2 70-80 70-80 70-80 70-80 60-70 60-70 70-80 55-65 120140 85-95 70-80 40-50 40-50 40-50 40-50 40-50 30-40 30-40 30-40 30-40 30-40 45-55 50-60 55-65 60-70 40-50 45-55 40-50 45-55 20-30 30-35 50-60 50-60 20-30 35-45 15-20 40-50 Vis (~ 1 kg) Brasem Baars Zalm Tonijn Forel Visfilets (kg. 1) Zwaardvis Tonijn Zalm Kabeljauw Visfilet Groenten Gevulde paprika's Gevulde tomaten Gebakken aardappelen Gegratineerd Desserts etc. Taarten Taart met vulling (fruit - kaas) Gebak Appelstrudel Koekjes Soesjes Pasteien Brood Pizza Lasagne Pasteitjes Soufflé N. B. : De aangegeven bereidingstijden en temperaturen zijn bedoeld als richtlijn: De ovenfuncties zijn afhankelijk van het model. Raadpleeg de productbeschrijving. 35 54804-nl. fm5 Page 36 Thursday, April 5, 2001 5:56 PM KOOKTABEL Voedsel Temp. °C Lendestuk Koteletten Worstjes Varkenskarbonade Vis Kippenbouten Kebab Magere varkensribbetjes Halve kip Hele kip Braadstuk (varkensvlees, rundvlees, kalfsvlees) (~ 1kg) Eend Lamspoot Rosbief 250 250 250 250 225 225 225 225 225 - Grill Grill - Ventilator Steunhoogte Steunhoogte Bereidingstijd Temp. Bereidingstijd vanaf de vanaf de (Min. ) °C (Min. ) onderkant onderkant 4 20-30 225 3 30-40 4 15-20 225 3 20-40 4 20-30 225 3 30-40 4 20-30 225 3 30-40 4 15-25 220 3 20-30 4 15-25 200 3 25-35 4 20-30 200 3 35-45 4 30-40 200 3 40-50 3 35-45 200 3 40-50 200 3 60-70 175 180 200 200 2 2 2 2 90-100 90-120 80-90 50-60 N. B. : De aangegeven bereidingstijden en temperaturen zijn bedoeld als richtlijn. De ovenfuncties zijn afhankelijk van het model. Raadpleeg de productbeschrijving. DE OVEN EN DE ACCESSOIRES REINIGEN • Als u klaar bent met het bereiden van het voedsel, wachten tot de oven is afgekoeld en hem vervolgens schoonmaken om aankoeken van bakresten te vermijden. Als voedselresten vastzitten, een ovenreiniger gebruiken en de instructies op de verpakking ervan opvolgen. Reinig de buitenkant van de oven met een spons en warm water. [. . . ] Voer de stappen in omgekeerde volgorde uit om de deur weer terug te plaatsen. Het verwarmingselement verwijderen om de bovenkant in de oven schoon te maken (afhankelijk van het model) • Reinig de oven pas als deze is afgekoeld. Om de bovenkant in de oven te reinigen, het verwarmingselement uittrekken en zo ver mogelijk naar beneden brengen. Reinig de bovenkant in de oven en plaats het verwarmingselement terug. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WHIRLPOOL 30095134 MBI S40AL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WHIRLPOOL 30095134 MBI S40AL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag