Gebruiksaanwijzing WESTERN DIGITAL WD CAVIAR BLUE QUICK INSTALL GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing WESTERN DIGITAL WD CAVIAR BLUE. Wij hopen dat dit WESTERN DIGITAL WD CAVIAR BLUE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing WESTERN DIGITAL WD CAVIAR BLUE te teleladen.


WESTERN DIGITAL WD CAVIAR BLUE QUICK INSTALL GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1265 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   WESTERN DIGITAL WD CAVIAR BLUE DATASHEET (437 ko)
   WESTERN DIGITAL WD CAVIAR BLUE PRODUCT SPECIFICATIONS (437 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding WESTERN DIGITAL WD CAVIAR BLUEQUICK INSTALL GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] WD vaste schijven zijn precisie-instrumenten en moeten met zorg worden gehanteerd bij het uitpakken en installeren. [. . . ] Om ESD-problemen te voorkomen, moet u uzelf aarden door het metalen chassis van de computer aan te raken voordat u de vaste schijf aanraakt. Laat kleding niet in direct contact komen met de vaste schijf of printkaartcomponenten. Zorg dat u de volgende materialen en gereedschappen bij de hand hebt: Pakket met WD vaste schijf; handleiding bij computersysteem; handleiding, dvd of cd bij besturingssysteem; stuurprogramma's voor de SATAhostcontroller (indien van toepassing); kruiskopschroevendraaier en platte schroevendraaier. Maak altijd een reservekopie van uw bestaande gegevens voordat u hardware installeert. Voordat u de vaste schijf of andere componenten vastpakt, moet u statische elektriciteit ontladen door het metalen chassis van uw computer aan te raken of door een antistatische polsband te gebruiken. Noteer het serienummer, het modelnummer en de datumcode van uw WD vaste schijf die op het etiket boven aan de schijf staan. [. . . ] Verwijder de behuizing van de computer (zie de handleiding bij uw systeem voor instructies). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING WESTERN DIGITAL WD CAVIAR BLUE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding WESTERN DIGITAL WD CAVIAR BLUE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag