Gebruiksaanwijzing VALBERG MFO 78 P DX 701T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing VALBERG MFO 78 P DX 701T. Wij hopen dat dit VALBERG MFO 78 P DX 701T handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing VALBERG MFO 78 P DX 701T te teleladen.


Mode d'emploi VALBERG MFO 78 P DX 701T
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding VALBERG MFO 78 P DX 701T

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dit product wordt gegarandeerd voor een periode van 2 jaar vanaf de aankoopdatum*, voor elke storing die het gevolg is van een fabricagefout of het materiaal. Gebreken of schade door slechte installatie, onjuist gebruik of abnormale slijtage van het product worden niet gedekt door deze garantie. Proficiat met uw keuze voor een product van VALBERG. De selectie en de testen van de toestellen van VALBERG gebeuren volledig onder controle en supervisie van ELECTRO DEPOT. [. . . ] Plaats er altijd een ovenschaal onder om druppels olie of vet op te vangen. Het is raadzaam om de oven ongeveer 10 minuten voor te verwarmen. oPGELET De ovendeur moet gesloten zijn tijdens het grillen en de temperatuur moet ingesteld zijn op 190°C. De ovendeur moet gesloten zijn tijdens het grillen en de temperatuur moet ingesteld zijn op 190°C. pyrolytische reinigingsfunctie: Deze functie laat u de binnenkant van de oven grondig reinigen. WAARSCHUWING: Verwijder alle overmatige resten en zorg ervoor dat de oven helemaal leeg is voordat u de pyrolytische reinigingsfunctie activeert. Laat niets achter in de ovenruimte (bijv. Verwijder de bakplaten en steunen (indien van toepassing) voordat u de pyrolytische reinigingsfunctie activeert, en kijk na of de ovendeur goed dicht is. De deur wordt vergrendeld zodra de pyrolysefunctie in werking treedt. Als de pyrolytische reinigingsfunctie aan de gang is, wordt u afgeraden de kookplaat te gebruiken die zich boven de oven bevindt. Kunnen veroorzaken en beide apparaten kunnen beschadigen. Tijdens de pyrolytische reinigingscyclus wordt de ovendeur heet. het symbool verdwijnt en de timer schakelt terug naar handmatig functioneren. Semi-automatische tijdsinstelling (eindtijd) Deze functie start de oven automatisch zodat de bereiding op een ingestelde tijd beëindigt. U kunt een eindtijd instellen tot maximaal 10 uur na de actuele tijd. Bereid het voedsel voor op het koken en plaats het in de oven. Kies de gewenste bereidingsperiode met de knoppen `+' en `-'. Kies de gewenste tijdsperiode met de knoppen `+' en `-'. De huidige tijd wordt weer zichtbaar op het scherm en de symbolen `A' en blijven branden. De huidige tijd wordt weer zichtbaar op het 4. De huidige tijd wordt weer zichtbaar op scherm en de symbolen `A' en blijven branden. Als de timer nul heeft bereikt, wordt de oven uitgeschakeld, klinkt een geluidssignaal en knippert het symbool `A'. [. . . ] Het onderhoud aan dit apparaat dient uitsluitend te worden uitgevoerd door erkend onderhoudspersoneel of een gekwalificeerd elektricien. Verwijder de lamp nadat u de bescherming hebt verwijdert. Plaats het nieuwe lampje (bestand bestendigtegen 300 °C) op de plek van het lampje dat u hebt verwijderd (230 V, 15-25 Watt, type E14). Plaats het de bescherming terug en uw oven is daarna klaar voor gebruik. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING VALBERG MFO 78 P DX 701T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding VALBERG MFO 78 P DX 701T zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag