Gebruiksaanwijzing URBANEARS REIMERS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing URBANEARS REIMERS. Wij hopen dat dit URBANEARS REIMERS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing URBANEARS REIMERS te teleladen.


URBANEARS REIMERS : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2030 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding URBANEARS REIMERS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zet het volume van de koptelefoon op laag voordat u deze gaat gebruiken. [. . . ] Gebruik deze koptelefoon niet wanneer u een motorvoertuig, een fiets of een andere machine bestuurd, of wanneer het niet kunnen horen van geluiden van buiten kan leiden tot gevaar voor anderen. Het gebruik van deze koptelefoon beperkt het vermogen om geluiden van buiten te horen, ongeacht de hoogte van het volume. Zorg ervoor dat u de koptelefoon niet laat vallen, erop gaat zitten, en dompel het ook niet onder in water. De kussens van deze koptelefoon kunnen na verloop van tijd gaan slijten. Zorg ervoor dat u altijd de juiste kussens gebruikt op de koptelefoon. Dit symbool geeft aan dat dit product niet behandeld mag worden als huishoudelijk afval. [. . . ] Luister niet gedurende lange tijd naar hoge volumes om mogelijke gehoorschade te voorkomen Voor vragen kunt u contact opnemen met: support@urbanears. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING URBANEARS REIMERS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding URBANEARS REIMERS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag