Gebruiksaanwijzing TRISTAR IK-6178

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TRISTAR IK-6178. Wij hopen dat dit TRISTAR IK-6178 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TRISTAR IK-6178 te teleladen.


Mode d'emploi TRISTAR IK-6178
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TRISTAR IK-6178

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zorg ervoor dat het snoer nergens in verstrikt kan raken. Het apparaat moet op een stabiele, vlakke ondergrond worden geplaatst. De gebruiker mag het apparaat niet onbeheerd achterlaten wanneer de stekker zich in het stopcontact bevindt. [. . . ] Veeg voor het eerste gebruik van het apparaat alle afneembare Sluit het netsnoer aan op het stopcontact. (Let op: Zorg er voor het aansluiten van het apparaat voor dat het op het apparaat aangegeven voltage overeenkomt met de plaatselijke netspanning. De inductiekookplaat is een elektrisch keukenapparaat, dat gebruik maakt van elektromagnetische inductie, om elektrische energie om te zetten in thermische energie. Binnen in de kookplaat wordt de DCspanning omgezet in 20-40 kHz hoge frequentie spanningen door de gelijkrichter. Wanneer de snel veranderende stroom door de inductiespoel stroomt, wordt er een snel veranderend magnetisch veld gegenereerd. Omdat de magnetische krachtlijnen in het veld door de bodem van een metalen pan gaan, warmt de pan snel op en wordt het voedsel in de pan verwarmd. Vanwege het gebruiks- en onderhoudsgemak van de Inductiekookplaat en het feit dat er geen rook, open vlammen en uitlaatgassen vrijkomen, wordt dit apparaat beschouwd als een milieuvriendelijk en trendy keukenapparaat, en is dan ook erg geliefd door de consument. Let op: controleer vooraf of de pan die u gebruikt geschikt is voor koken op inductie. Vorm: Pan met platte, ronde bodem (de diameter van de bodem zal meer dan 12cm bedragen, maar niet meer dan 26cm). Vorm: Pan met een zeer oneffen bodem, pan met een bodem met een diameter van minder dan 12 cm. De display toont "----", het betekent dat het apparaat op de stroomvoorziening is aangesloten en in stand-by staat, raak de Aan/Uit-knop aan als u het apparaat wilt inschakelen. Plaatsing van de pan: Plaats het te koken voedsel in de pan en plaats de gevulde pan vervolgens centraal op de kookplaat van het apparaat. Selecteer de verschillende kookfuncties, instellingen en afstellingen door de functieknoppen aan te raken. U kunt het apparaat uitschakelen door de Aan/Uit-knop weer aan te raken en u kunt de stroomvoorziening uitschakelen door de stekker uit het stopcontact trekken. Let op: het kookoppervlak blijft nog enige tijd warm na gebruik. Als de pan of de pot te heet wordt, schakelt het apparaat zichzelf uit. [. . . ] het symbool op het apparaat , in de gebruiksaanwijzing en op de verpakking attendeert u hierop. De in het apparaat gebruikte materialen kunnen worden gerecycled. Met het recyclen van gebruikte huishoudelijke apparaten levert u een belangrijke bijdrage aan de bescherming van ons milieu. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TRISTAR IK-6178

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TRISTAR IK-6178 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag