Gebruiksaanwijzing TRISTAR CM-2276

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TRISTAR CM-2276. Wij hopen dat dit TRISTAR CM-2276 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TRISTAR CM-2276 te teleladen.


Mode d'emploi TRISTAR CM-2276
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TRISTAR CM-2276

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u de veiligheidsinstructies negeert, kan de fabrikant niet verantwoordelijk worden gehouden voor de mogelijke schade. Als het netsnoer beschadigd is, moet het worden vervangen door de fabrikant, de onderhoudsmonteur van de fabrikant of door personen met een soortgelijke kwalificatie om gevaar te voorkomen. Verplaats het apparaat nooit door aan het snoer te trekken en zorg dat het snoer niet in de war kan raken. Het apparaat moet op een stabiele, vlakke ondergrond worden geplaatst. [. . . ] Druk op de koffiepompknop om de koffie te zetten. Als u genoeg koffie hebt, drukt u handmatig opnieuw op de koffiepompknop. Zet niet te veel koffie, anders wordt deze te slap (optimale dosering is 30 ml per kopje). Als u geen koffie meer zet, drukt u opnieuw op de aan/uit-schakelaar om het apparaat uit te schakelen. Er zal water op het filter staan als u het verwijdert. Als u de gebruikte koffie uit de filterhouder wilt verwijderen, tilt u het plastic blokje op om de rand van het filter te drukken. draai de filterhouder vervolgens ondersteboven en tik het koffiedik eruit. Opmerking: Tijdens gebruik is het normaal dat de klaar-indicator uitgaat. Dit betekent alleen dat het apparaat wordt opgewarmd om de temperatuur op een optimaal niveau te houden. Belangrijk: Laat het koffiezetapparaat niet onbeheerd achter tijdens het koffiezetten, het vergt soms handmatige bediening. melk opschuimen voor cappuccino · Maak de espresso zoals eerder beschreven. Zorg ervoor dat er water in het reservoir zit. Wacht tot het groene indicatorlampje gaat branden. Dit geeft aan dat de boiler de juiste temperatuur heeft bereikt. De melk kan tot drie keer zo hoog Komen, dus kies een kan die groot genoeg is. Voor een optimaal resultaat wordt het aanbevolen om wat stoom te laten ontsnappen voordat u het pijpje in de melk doet. Draai de stoomregelknop naar links en houd deze 15 seconden vast. Draai de knop vervolgens terug naar de stand /. Laat het pijpje tot ongeveer 20 mm diep in de melk zakken en draai de stoomregelknop tegen de klok in. De melk begint omhoog te komen en ziet er schuimig uit. Wanneer de melk in volume is verdubbeld, steekt u het pijpje er helemaal in en gaat u verder met het verwarmen van de melk. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt (60 is optimaal), stopt u de stoom door de stoomfunctieknop tegen de klok in te draaien. [. . . ] ontkalken · Ontkalk het apparaat maandelijks, anders krijgt de koffie een nare smaak Zorg bij gebruik van een vast ontkalkingsmiddel dat dit middel volledig in Koud water is opgelost voordat u het in het waterreservoir giet. Gebruik nooit een ontkalkingsmiddel op basis van minerale zuren zoals zwavelzuur, zoutzuur, amidosulfonzuur en azijnzuur (zoals azijn). Deze ontkalkingsmiddelen kunnen de machine beschadigen. Meng volgens de instructies voldoende ontkalkingsmiddel met koud water in een maatbeker. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TRISTAR CM-2276

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TRISTAR CM-2276 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag